Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κανείς δεν μπορεί να ξεγράφει την πρωταθλήτρια! (vid)

Με γκολ του Ιγουαΐν (13′) η Γιουβέντους πέτυχε τεράστια νίκη επί της Νάπολι στο San Paolo (0-1) και μείωσε τη διαφορά στο -1. Ευκαιρία να πάει μόνη πρώτη έχει η Ιντερ.

Ο γιος του προέδρου της Νάπολι είχε πει ότι θέλει τον Ιγουαΐν στο γήπεδο για να του βάλει η ομάδα του τέσσερα γκολ, όμως το ματς στον Νότο είχε μόλις ένα γκολ και αυτό ήταν το 5ο του Pipita σε 5 αγώνες κόντρα στους Vesuviani.

Με αυτό η Γιουβέντους πήρε μεγάλη νίκη στο San Paolo και έδειξε ότι ξέρει πως να βρίσκεται κοντά στην κορυφή ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα. Για 44ο σερί παιχνίδι σκόραραν οι Bianconeri – επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του calcio – που έδωσαν την ευκαιρία στην Ιντερ να περάσει μόνη πρώτη με νίκη κόντρα στην Κιέβο στο Meazza.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (76′ Μάτζιο), Ζορζίνιο, Αλαν (67′ Ζιενλίνσκι), Χάμσικ, Καγιεχόν, Ινσίνιε (76′ Ουνά), Μέρτενς.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο (83′ Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (67′ Μαρκίζιο), Ματουιντί, Πιάνιτς, Ντάγκλας Κόστα (79′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν.

https://www.youtube.com/watch?v=ZTOxz7bkp2Y

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected