Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Να διατηρήσει τα σκήπτρα ο Άρης Παλαιοχωρίου, να παραμείνει σε τροχιά ο Ηρακλής! (pregame 13ης αγωνιστικής 2ου ομίλου Γ Εθνικής)

Χωρίς…σταματημό από Τετάρτη σε Κυριακή συνεχίζει ο 2ος όμιλος της Γ Εθνικής, με την 13η αγωνιστική του προγράμματος να παίρνει σειρά.

Ο πρωτοπόρος (παρά το ένα παιχνίδι λιγότερο) Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται στην έδρα του τον Πιερικό και θέλει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί του ενώ ο δεύτερος Ηρακλής (επίσης με ένα ματς λιγότερο, αυτό με τους “κιτρινόμαυρους” στις 6/12) θα μεταβεί στον γειτονικό Λαγκαδά για να αντιμετωπίσει την τοπική ΑΠΕΛ. Απόντες για τον Γηραιό οι Γκουτσίδης, Σαβελίδης και Στεφανής.

Σπουδαίο παιχνίδι και στην Έδεσσα, όπου ο Εδεσσαϊκός θα αναμετρηθεί με τον ΦΑΣ Νάουσα, ένα παιχνίδι από τα παλιά όταν οι δύο ομάδες μεσουρανούσαν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τους “πράσινους” επιστρέφει ο Παναγιώτης Αβραμίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Ζούρκο των “κυανόλευκων” (οι οποίοι θα μεταβούν χωρίς τον Δημήτρη Χριστοφορίδη στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία), που θα ενισχύσει την προσπάθεια των Ημαθιωτών στην Έδεσσα.

Μόνο νίκη είναι ο στόχος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο Κιλκίς, ώστε να “σπάσει” το σερί των συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αντώνη Πατρίκα αλλά και στον τιμωρημένο Δημήτρη Πετκάκη ενώ ο ομόλογος του στους “βυσσινί” Μάκης Κατσαβάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ως μια ευκαιρία για αγωνιστική ανάκαμψη βλέπουν το παιχνίδι με τον Καμπανιακό στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου “καίγεται” για το τρίποντο, ωστόσο θα αγωνιστεί κόντρα σε μια ομάδα που θα τα δώσει όλα για το αποτέλεσμα και μάλιστα με νέο τεχνικό τον Γιώργο Ταλιχμανίδη.

Στα άλλα ματς του ομίλου, ο ΑΟ Καρδίας θα υποδεχτεί στη Ραιδεστό τον Αγροτικό Αστέρα ενώ η ΑΕ Καρίτσας θα κοντραριστεί με τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :

Άρης Παλαιοχωρίου – Πιερικός
ΑΠΕ Λαγκαδά – Ηρακλής
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Καμπανιακός
Κιλκισιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Εδεσσαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα
ΑΟ Καρδίας – Αγροτικός Αστέρας
ΑΕ Καρίτσας – Μακεδονικός
Ρεπό : Αλμωπός Αριδαίας

Οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected