Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Οι τρεις αποχωρήσεις από την ΑΕΚ και το “αντίο” Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ

Εξελίξεις στο ρόστερ των “δικεφάλων” έναν μήνα πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!

Στην ΑΕΚ αδειάζει χώρο στο ρόστερ προκειμένου να χωρέσει τις νέες προσθήκες της. Ποια είναι τα δεδομένα για τους τρεις που μαζί με τον Αϊντάρεβιτς ήταν στην αρχική λίστα και τι σώζει τον Σουηδό.

Το Sport24.gr είχε αναφερθεί την επιθυμία – προσπάθεια της ΑΕΚ να απαλλαγεί από τέσσερα συμβόλαια παικτών που δεν θα έβλεπαν πλέον το φως της ενδεκάδας από τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για τους Αϊντάρεβιτς, Πατίτο (φωτ), Βινίσιους και Τρίστασον.

Η κατάσταση ελαφρώς διαφοροποιήθηκε για τον Σουηδό, λόγω των απωλειών που προέκυψαν με τους τραυματισμούς των Μάνταλου και Γιόχανσον, απώλειες που αποψίλωσαν την κιτρινόμαυρη μεσαία γραμμή η οποία ήταν σε διαδικασία αναμονής του Κονέ και προφύλαξης του Σιμόες λόγω των διαδοχικών παιχνιδιών. Επί της ουσίας ο Αϊντάρεβιτς παραμένει ένα “αναγκαίο κακό” για το ρόστερ της ομάδας και η περίπτωση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στο Γενάρη, ίσως και νωρίτερα, ανάλογα και με τις προσθήκες που θα έχουν πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο κύβος ερρίφθη για τους άλλους τρεις. Ο Βραζιλιάνος Βινίσιους, ο οποίος απογοήτευσε και στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα για το Κύπελλο, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν καθώς γίνεται προσπάθεια να φύγει ως ελεύθερος. Αν η ΑΕΚ δεν τα καταφέρει, υπάρχει η επιλογή της Λαμίας με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, όταν και θα είναι πιο εύκολο να βρει ομάδα κοντά σε αυτά που ο ίδιος θέλει.

Ο Πατίτο βρίσκεται επίσης σε φάση συζήτησης με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος μετά τη δίχως θετικό αποτέλεσμα προσπάθεια να πωληθεί ο Αργεντινός σε ομάδα του εξωτερικού, επιχειρεί τώρα να τον πείσει να οδηγηθούν σε μία συναινετική λύση, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή. Εικάζεται ότι θα τα καταφέρει.

Για τον Τρίστασον τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής για να μη χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ασφαλώς, λόγο στη μετακίνησή του θα έχει και η Ραπίντ Βιέννης, ομάδα στην οποία ανήκει και βρίσκεται σε συνεργασία με την ΑΕΚ, αναζητεί την καλύτερη λύση για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μη μειωθεί περισσότερο η ήδη πεσμένη χρηματιστηριακή αξία του επειδή είναι ανενεργός.

Ο Κάρλος Ζαμπράνο δεν ταξίδεψε στην Ξάνθη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το SDNA εκτός του Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος ζήτησε να φύγει και παραμένει εκτός ομάδας μέχρι να βρε ομάδα, και ο Κάρλος Ζαμπράνο είναι στην πόρτα της εξόδου.Ο Περουβιανός αμυντικός θεωρείται τελειωμένος και στον ΠΑΟΚ έχει παρθεί η απόφαση να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστραφεί στην Ρούμπιν Καζάν.

Οι λόγοι είναι κυρίως αγωνιστικοί, καθώς ο Ζαμπράνο δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και στον ΠΑΟΚ έκριναν ότι δεν αξίζει τον κόπο να πληρώσουν τα 2.000.000 ευρώ, που απαιτούνται για να μείνει στη Θεσσαλονίκη ως το καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected