Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Καμπανιακός 1-0 (photos+vid)

Μια πολύ σπουδαία (πλην αγχωτική) νίκη σημείωσε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας και έφτασε τους 15 βαθμούς και την 11η θέση.

Η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου διακατέχονταν από νευρικότητα και άγχος κι αυτό ήταν φανερό σε κάθε κίνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να περνά…σαδιστικά ο χρόνος και το γκολ να μην έρχεται.

“Λυτρωτής” ήταν τελικά ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς και την ευκαιρία στους “πράσινους” να ανασυνταχθούν ενόψει τόσο του επαναληπτικού προημιτελικού με τον ΦΑΣ Νάουσα (Τετάρτη 6/12) όσο και στο ματς πρωταθλήματος της επόμενης Κυριακής, στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή.

Από την άλλη πλευρά οι “ερυθρόλευκοι”, με τον Γιώργο Ταλιχμανίδη στον πάγκο τους, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και θα μπορούσαν να φύγουν με το αποτέλεσμα από την Αλεξάνδρεια, αν δεν ερχόταν το γκολ-λύτρωση από τον Σκοπελίτη.

Το φιλμ της αναμέτρησης :

6′ Πολύ ωραία κίνηση του Χατζηβασιλειάδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό, απέκρουσε με τα ακροδάχτηλα σε κόρνερ ο Καρακούτσης.

16′ Δυνατό σουτ του Καρατζάογλου 10 περίπου μέτρα εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπόικου.

21′ Πολύ καλή στιγμή για τον Φίλιππο με τον Μυλωνά, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μπίκου, σούταρε από πλάγια αριστερά αλλά ο γκολκίπερ του Καμπανιακού έδιωξε σε κόρνερ.

32′ Λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, οι “ερυθρόλευκοι” βγήκαν στην κόντρα αλλά το πλασέ του Ρακαβίνα ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Καρακούτσης.

36′ Νέα καλή στιγμή για τον Καμπανιακό, του σουτ του Χατζηβασιλειάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καρακούτσης.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Σκλιοπίδης εκτέλεσε το πλάγιο από τα αριστερά, ο Καρατζάογλου πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μυλωνάς αλλά το εξ επαφής σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπόικος.

71′ Έμμεσο φάουλ για τον Φίλιππο, ο Αβραμόπουλος πλασαριστά για τον Δημητρίου, ο οποίος σούταρε με δύναμη αλλά μπλόκαρε ο Μπόικος.

79′ ΓΚΟΛ! Λύτρωση για τους γηπεδούχους! Ο Σκλιοπίδης βγήκε στην κόντρα από δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Σκοπελίτη και ο τελευταίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

86′ Σέντρα του Σκλιοπίδη από τα δεξιά, ο Αβραμόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπόικου.

 

Συνθέσεις

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Πιπιλιάρης (58΄ Τάχος), Αργυρίου, Δημητρουλόπουλος (46΄ Σκοπελίτης), Αβραμόπουλος, Καρατζάογλου, Μυλωνάς (75΄ Πέικος), Σκλιοπίδης (90΄ Δαδάκος), Μπενίσκος.

Καμπανιακός: Μπόικος, Παπάζης (66΄ Λατινόπουλος), Αριζάνης (84΄ Ταχματζίδης), Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Παγωνίδης, Μπάλιος (75΄ Κιβρακίδης), Ρακαβίνας, Χουζούρης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected