Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Κιλκισιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1

Καμία ομάδα δεν βόλεψε η σημερινή ισοπαλία στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ο τοπικός Κιλκισιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και 13 αγωνιστικές μετά την έναρξη της σεζόν, παραμένουν…εγκλωβισμένοι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και ελάχιστα παρέκκλινε από αυτό που ανέμεναν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Κιλκίς.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου κατόρθωσε να αιφνιδιάσει τους “βυσσινί” και να προηγηθεί στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν Ταταρίδης και Τερζής δεν κατόρθωσαν αρχικά να νικήσουν τον Κολιοφούκα, αλλά ο δεύτερος πήρε εκ νέου το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το ρίσκο που πήραν στη συνέχεια τους βγήκε, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μοσχάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν “γκραν-γκινιόλ”, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες ενώ οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Λευτέρη (86′) και Γιώργου Κίτσα (90+)

Το φιλμ της αναμέτρησης :

13′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα στα καρέ του Κιλκισιακού, ο Κολιοφούκας απέκρουσε αρχικά τις προσπάθειες των Ταταρίδη και Τερζή, όμως η μπάλα έμεινε στη περιοχή και ο Τερζής με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε (0-1)

18′ Ωραίος συνδυασμός των φιλοξενούμενων, το σουτ του Παρσόπουλου απέκρουσε με τα πόδια ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα.

45+3′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Δρόσου από τα δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Μοσχάκης με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

69′ Ένα-δύο Καπετάνου-Γιώργου Κίτσα, ο τελευταίος πήρε τη μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά το σουτ που επιχείρησε στην κενή εστία απέκρουσε ο Καρασίμος.

82′ Γυριστό σουτ του Πιπερτζή, ο Αργυρόπουλος απέκρουσε με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

84′ Νέο γυριστό αυτή τη φορά από τον Πολύζο, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε στη δεξιά του γωνία.

86′ Αποβολή του Λευτέρη Κίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα

88′ Ο Μπελίτσας βρέθηκε απέναντι από τον Αργυρόπουλο, αλλά ο πορτιέρο του Μέγα Αλέξανδρου αντέδρασε γρήγορα, πριν προλάβει ο αντίπαλος του να σουτάρει

90+4′ Αποβολή του Γιώργου Κίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Κιλκισιακό την Κυριακή 10/12 στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων υποδέχεται τον ΑΟ Καρδίας.

Συνθέσεις

Κιλκισιακός: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος (86′ Δοξάκης), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (77′ Πολύζος), Καθάριος (70′ Πιπερτζής).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (84′ Βλάχος), Κίτσας Λ., Τσουλχάη (72′ Ευθυμίου), Τερζής, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Καπετάνος, Κίτσας Γ., Ζωγράφος (80′ Τσιρίδης), Παρσόπουλος (59′ Λαγδάρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected