Super League 1

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν στα Γιάννενα (photos)

Από έναν βαθμό απέσπασαν ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα στο τελικό 1-1. Ένα ματς που είχε πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να προκύψει νικητής. Μέτρια η ΑΕΛ δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει νωρίς με τον Ναζλίδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στη συνέχεια έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να διαχειριστεί κατάλληλα το πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί αλλά δεν βρήκαν τον… δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτός του γκολ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο αλλά το σημαντικό είναι πως δεν δέχθηκε γκολ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ΑΕΛ πίεζε και προσπαθούσε να γίνει περισσότερο επικίνδυνοι με την είσοδο και του Περόνε χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις του ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος του ματς. Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82’ Μασούρας), Ντέλετιτς (73’ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87’ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (49’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected