Κατηγορίες
Διάφορα

Δήλωση του υποψήφιου της Επιχειρηματικής Ανανέωσης, Συμεών Γαβριηλίδη

Επιστολή στα ΜΜΕ της Ημαθίας απέστειλε ο υποψήφιος με την παράταξη “Επιχειρηματική Ανανέωση” του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργου Μπίκα, ο πρόεδρος των Αετών Βέροιας και μεγάλος χορηγός του ΑΟΚ, Σίμος Γαβριηλίδης.

Με αυτή εύχεται στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο του, ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και παράλληλα αφήνει αιχμές για τη στάση ορισμένων προσώπων από τους οποίους περίμενε μεγαλύτερη αλληλεγγύη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η δήλωση του :

“Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Μπίκα που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω με όσες δυνάμεις είχα στην εκλογή της παράταξης μας στο Επιμελητήριο Ημαθίας.

Να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο που στήριξε την υποψηφιότητα μου και κατ επέκταση τον συνδυασμό μας ως τη μελλοντική δυναμική στο Επιμελητήριο του νομού.

Προσπάθησα να βοηθήσω την παράταξη μας με όλες μου τις δυνάμεις και για ΟΧΙ για προσωπικό όφελος. Στην προσπάθεια αυτή είχα ως ευαγγέλιο την έννοια της αλληλεγγύης, ωστόσο υπήρξαν οι φωτεινές εξαιρέσεις ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι επέλεξαν τον δικό τους δρόμο.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου Προέδρου αλλά και σε όσους θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Ημαθίας.”

Μετά τιμής,

Συμεών Γαβριηλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected