Γ Εθνική / Τοπικά

Εδεσσαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα (2-0) Δηλώσεις προπονητών

Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΔΑΚ Έδεσσας, οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησα δηλώσεις.

Αναλυτικά :

Γιώργος Σγούρδας (ΦΑΣ Νάουσα): «Σήμερα αγωνίστηκαν σε επίσημο παιχνίδι Εδεσσαϊκός και Νάουσα μετά από πολλά χρόνια, δύο ομάδες με ιστορία στο ποδόσφαιρο. Μακάρι στο μέλλον οι δύο ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και να τις δούμε ξανά σε υψηλότερες κατηγορίες. Στο σημερινό αγώνα προσπαθήσαμε στο πρώτο τέταρτο και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στη συνέχεια η ομάδα του Εδεσσαϊκού είχε την κατοχή της μπάλας ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό, να κρατήσουμε την μπάλα και περιοριστήκαμε να κάνουμε άμυνα.

Η χρονική στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ, είχαμε όμως το μυϊκό τραυματισμό του Τούφα που επηρέασε πολύ το χώρο του κέντρου και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από ατομικά λάθη. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με ποδοσφαιριστές που είναι νεαροί σε ηλικία, αυτό τους επηρέασε και απογοητεύθηκαν και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε από εκείνο το σημείο και έπειτα όπως έπρεπε το παιχνίδι. Κάναμε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν απογοητευόμαστε. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα, βλέπετε παίζουμε Κυριακή –Τετάρτη και δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές δεν είναι συνηθισμένοι να κάνουν τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές με μεγάλο χρόνο συμμετοχής είναι λίγοι και σε αυτήν τη χρονική στιγμή μας έχει επηρεάσει. Σίγουρα η κόπωση από τους πολλούς αγώνες έρχεται, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τη χρονική στιγμή. Δυστυχώς αυτή η χρονική στιγμή οι ποδοσφαιριστές της Νάουσας έχουν κόπωση. Σήμερα δεν είχαμε στη διάθεσή μας, λόγω τραυματισμών τον Κυζιρίδη και τον Ζούρκο, δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Έδεσσας γιατί κέρδισε καθαρά και εύχομαι να μείνει στην κατηγορία και να πετύχει το στόχο της».

Ηλίας Σαπάνης (Εδεσσαϊκός): «Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι η Νάουσα είναι μία ομάδα που έχω βαθιά μέσα στην ψυχή μου, με έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά, εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει, έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία. Το παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας για μας, ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό, το ξέραμε γι αυτό θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι σήμερα κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια με εξαίρεση ορισμένα διαστήματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, το βλέπετε και εσείς, έχει αλλάξει. Ακόμα και στην αμυντική λειτουργία νομίζω ότι είμαστε από τις καλύτερες άμυνες και σήμερα παράλληλα με τη δημιουργία φάσεων και τα δύο γκολ και στο αμυντικό κομμάτι είχαμε ισορροπία. Η κούραση των ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα με τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μεγάλη, και έχουμε τώρα μία βδομάδα μπροστά μας να ξεκουραστούμε. Η συνέχεια είναι εξίσου σημαντική και θέλουμε να φτάσουμε τον Εδεσσαϊκό εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει να είναι. Έχουμε ξεκίνησε μία ολική επαναφορά όλοι, εδώ και ενάμιση μήνα, μετά το κακό ξεκίνημα που είχαμε. Διορθώσαμε τα λάθη μας και είμαστε πιο αισιόδοξοι. Υγεία να έχουμε πάνω από όλα και η συνέχεια νομίζω θα είναι ανάλογη. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και στην ποιότητα που υπάρχει».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected