Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Άρης Παλαιοχωρίου 3-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, που μετά την ήττα στο Λαγκαδά, επικράτησε του Άρη Παλαιοχωρίου με 3-1 στο Καυτανζόγλειο και μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα της Χαλκιδικής αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό της, οπότε οι κυανόλευκοι κάνοντας το απόλυτο ως το τέλος του πρώτου γύρου θα αναρριχηθούν στην κορυφή.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 4′ με τον Κωτάκη, η απάντηση όμως ήταν άμεση. Στο 12′ ο Ρόβας έκανε το 1-1 και στο 35′ ο Πτηνόπουλος έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόβας στο 70′. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 30′ λόγω αποβολής του Παλαβράκη, ενώ στο 66′ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (88′ Κρυστάλλης), Ρόβας (76′ Μούδιος), Αθανασίου Π. (89′ Ανδρεάκος), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (57′ Σαβελίδης)

Άρης Παλαιοχωρίου : Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (68′ Προβατίδης), Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης (32′ Χατζημηνάς), Κουκουλέκης, Σιμόνι (74′ Γκιάτας), Καρλόπουλος, Σαμπιασβίλι (34′ Τσότρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected