Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικη τριπλέτα στο ματς του ΝΠΣ Βόλος, Τσιοφλίκη στα Τρίκαλα! Όλοι οι ορισμοί της Γ Εθνικής για το Σαββατοκύριακο 9-10/12

Ανακοινώθηκαν σήμερα (6/12) οι διαιτητές και βοηθοί της Γ Εθνικής αντίστοιχα, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 9-10/12.

Ο Χρήστος Παυλίδης (φωτ. αριστερά) από την Ημαθία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΝΠΣ Βόλος με τον ΑΠΟΚ Βελούχι, με βοηθούς τους Κώστα Γιάντση και Γιώργο Χριστοδούλου επίσης από την Ημαθία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κώστας Κουρδής από τη Λάρισα.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο και τις ομάδες της Ημαθίας, στο εκτός έδρας παιχνίδι του Φίλιππου Αλεξάνδρειας με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο (Σάββατο 9/12), η ΚΕΔ επέλεξε τον Κώστα Κοτσάνη από την ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Πέτρο Ραβίκαλη και Κώστα Οικονομίδη από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευάγγελος Σηπάκης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Στο ματς του ΦΑΣ Νάουσα με την ΑΕ Καρίτσας, η Επιτροπή όρισε τον Διονύση Παλιούρα από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αθανάσιο Χαδήμογλου και Γιώργο Μιχτατίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Την ίδια ώρα στα Τρίκαλα και την αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου με τον ΑΟ Καρδίας, θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Γρηγόρη Δεδικούση από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Παναγιώτη Πάγκο από την ΕΠΣ Τρικάλων.

δείτε τους ορισμούς στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected