Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόκριση στη…ρουλέτα για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας! (photos+vid)

Το καλύτερο για το τέλος φύλαγαν οι σημερινοί αντίπαλο στο ΔΑΚ Νάουσας!

Η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας, ο λιγοστός κόσμος λόγω της εργάσιμης Τετάρτης αλλά και οι συνεχόμενες υποχρεώσεις στη Γ Εθνική μετέδωσαν την αρνητική τους…αύρα για 88 λεπτά στην αναμέτρηση, ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν!

Το γκολ του Δημήτρη Δίντση με εξαιρετική έμπνευση και ενώ ήταν πλάτη στο τέρμα, έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και λόγω του πρωτοποριακού ομολογουμένως συστήματος διεξαγωγής των διπλών αγώνων Κυπέλλου στην ΕΠΣ Ημαθίας (το εκτός έδρας γκολ δεν μετρά διπλό), ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση!

Εκεί ο Φίλιππος ξεκίνησε ιδανικά και στο 94′ πήρε το προβάδισμα με ιδανική εκτέλεση φάουλ του Φίλιππου Σκοπελίτη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για να φτάσουμε στο 112′ όταν ο ΦΑΣ και πάλι πήρε “κεφάλι” και έβαζε τις ομάδες σε…πλώρη για τα πέναλτι

Σκόρερ ο Τάσος Καψάλης, ο οποίος φέτος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά σήμερα κατάφερε με μία από τις γνωστές του πλαγιοκοπήσεις να χριστεί σκόρερ και να στείλει εν τέλει την ομάδα του στη…ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί ήρωας του αγώνα χρίστηκε ο Αλέξανδρος Κούζας, ο νεαρός γκολκίπερ του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, ο οποίος απέκρουσε τα πέναλτι των Κερμανίδη και Δίντση, ενώ από την άλλη πλευρά το χαμένο πέναλτι του Καρατζάογλου δεν ήταν αρκετό για να αφήσει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο την ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου.

Περιττό να αναφέρουμε πως αμέσως μετά το τελευταίο πέναλτι, οι “πράσινοι” έγιναν όλοι μια αγκαλιά και σίγουρα η σημερινή πρόκριση, δίνει άλλη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει του δύσκολη αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

δείτε το βίντεο με τα τρία γκολ και τις εκτελέσεις πέναλτι ΕΔΩ
φωτογραφίες στο inaoussa.gr

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Τσιλικιώτης (70′ Κερμανίδης), Ευθυμιάδης (54′ Παντζαρτζίδης), Δίντσης, Τζημογιάννης, Τόσιος, Μτσεντλισβίλι (77′ Λαφάρας), Μαντώς, Ντινόπουλος, Νίκου (77′ Χατζόπουλος), Καψάλης

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Κούζας, Πέικος, Τάχος, Πιπιλιάρης (84′ Κωτσιόπουλος), Αργυρίου, Ταλαίπωρος (78′ Δημητρουλόπουλος), Αβραμόπουλος (90+5′ Μυλωνάς), Τριανταφυλλόπουλος (78′ Σκοπελίτης), Καρατζάογλου, Κούμπουλα, Δαδάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected