Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πρόκριση της ΑΕΚ περνά από το “Barok” Coffee-Bar!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αούστρια (20:00, “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας) και θέλει έστω την ισοπαλία για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των 32 του Europa League.

Από την καλοκαιρινή πρόκριση στους ομίλους κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, μέχρι και σήμερα στη Βιέννη απέναντι στην Αούστρια, η Ένωση ύψωσε ξανά ανάστημα στην Ευρώπη και πλέον έφτασε να διεκδικεί την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League. Κάτι που θα σπρώξει την ΑΕΚ ακόμα παραπάνω στην ειδική κατάταξη και φυσικά θα φέρει ικανοποιητικά χρήματα στα ταμεία της.

Η Ένωση θα μπορούσε να είχε τελειώσει τη δουλειά στο ΟΑΚΑ με τη Ριέκα, αλλά το ισόπαλο 2-2 δεν της επέτρεψε να κάνει… χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι αναψυχής στη Βιέννη. Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, μέσα στο κρύο, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ καλούνται να βγάλουν στο γήπεδο αποφασιστικότητα και ψυχή, όπως το έχουν κάνει με συνέπεια ως τώρα, για να γυρίσουν στην Αθήνα με μια μεγάλη πρόκριση στις αποσκευές τους.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Τσιντώτα, Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Λιβάγια και Αραούχο. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα αφορά την παρουσία του Μπακασέτα στην ενδεκάδα αντί του Χριστοδουλόπουλου.

Όμως και για την Αούστρια το ματς έχει χαρακτήρα «τελικού». Άλλωστε η αυστριακή ομάδα ψάχνει απόψε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League, και όπως είναι φυσικό, τόσο ο Τόρστεν Φινκ, όσο και οι παίκτες του βρίσκονται σε πίεση.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Αούστρια, ο Φινκ αναμένεται να παρατάξει τους: Πεντς, Γκλουχάκοβιτς, Τσέρμπεστ, Καντίρι, Σάλαμον, Χολτσχάουζερ, Αλχασάν, Ντε Πάουλα, Πιρές, Πρόκοπ, Φριζενμπίχλερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected