Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συνεχίζει στην Ευρώπη η ψυχωμένη ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την Αούστρια με το τελικό 0-0 εξασφάλισε την πρόκριση στους “32” του Europa League. Οι ποδοσφαιριστές του Χιμένεθ πανηγύρισαν την πρόκριση η οποία μάλιστα ήρθε με την ομάδα τους να περνάει αήττητη από τον όμιλο.

Είναι το αποτέλεσμά της στην Ευρώπη. Η ισοπαλία! Μία ισοπαλία όμως τώρα της αρκούσε. Και την πήρε. «Λευκή»! Πιο «λευκή» δεν γινόταν μιας και η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ποτέ στην Βιέννη, τελείωσε τον όμιλό της αήττητη (!) και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και τον Φεβρουάριο. Η «Ενωση» θα βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας με το σπαθί της.

Και μπορεί να μην σκόραρε για να αφαιρέσει το άγχος της, αλλά δεν απειλήθηκε και ποτέ. Η Αούστρια τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια on target! Ακόμα και στα… χασομέρια δεν βρέθηκε να πιεστεί από ένα γέμισμα ή μία στατική φάση. Η άμυνα και το ανασταλτικό της πλάνο ήταν τέλειο για 94 λεπτά και της χάρισε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Αούστρια Βιέννης (Τόρστεν Φινκ): Πεντζ, Καντίρι, Σερμπέστ, Σάλαμον (89′ Σαρκάρια), Μπλαουνστάινερ, Χολσχάουζερ, Αλχασάν, Πρόκοπ, Πιρές, Ταζούρι (72′ Βενούτο), Φριζενμπίχλερ (77′ Μονσάιν)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπεζ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (64′ Μπακασέτας), Λιβάια (90′ Κονέ), Αραούχο (73′ Κλωναρίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected