Κατηγορίες
Super League 1

“Χλωμή” η παραμονή Στανισάβλιεβιτς

Στου δρόμου τα μισά φτάνει η Super League και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει με τον Αστέρα Τρίπολης να ετοιμάζεται και αυτός να κάνει τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, η πρώτη αποχώρηση όπως φαίνεται θα είναι αυτή του Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ των Αρκάδων.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει μόλις δύο συμμετοχές αυτή τη σεζόν με την φανέλα του Αστέρα. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και η δεύτερη στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό (δεύτερο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Αστέρα).

Από εκεί και μετά ο 28χρονος μέσος είναι συνεχώς εκτός αποστολής, κάτι που φανερώνει ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Η επικείμενη αποχώρηση του “Στάνι” από την ομάδα τον Γενάρη θα είναι μια νέα ευκαιρία και για τον ίδιο, καθώς η αλλαγή ομάδας ενδεχομένως θα τον βοηθήσει να βρει νέα κίνητρα στην καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο Στανισάβλιεβιτς υπέγραψε στον Αστέρα τον Ιανουάριο του 2016 για 3 χρόνια με το συμβόλαιο του να λήγει τον Ιούνιο του 2019.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected