Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός 0-2 (vid)

Με το «διπλό» έφυγε από το «Δημήτριος Κοντικάκης» ο Μακεδονικός, ο οποίος με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα και έφτασε στο -5 από τη κορυφή.

Όπως αναφέρει το epsm24, σε ένα ιδιαίτερα κλειστό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας με «όπλο» τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα, δε μπόρεσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Μακεδονικό, ο οποίος με τα γκολ του Παπατζίκου (58′) και του Ηλιόπουλου (83′), κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 0-2.

Βέβαια, το αρνητικό για τον Κώστα Βελιτζέλο είναι, ότι η ομάδα του δέχθηκε δύο κόκκινες κάρτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και τόσο ο Δημήτρης Ηλιόπουλος (88′) όσο και ο Θανάσης Ρίτσκος (90+) αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες. Αξίζει να αναφερθεί, πως αμφότεροι είχαν περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Αυτό ήταν το 5ο σερί παιχνίδι για τους Νεαπολίτες, που κράτησαν το αήττητο σερί τους (3-2-0), σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού, που παρά το ταλέντο, το πάθος και την δύναμη, φάνηκε πως έχει ανάγκη από 1-2 έμπειρες μονάδες.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος Ιωαννίδης, Γεωργιάδης, Κεχαγιάς, Χρήστου, Μερτζάνης (46′ Χειρίτραντας), Προβατίδης, Μαντζίρης, Ατζαμιδάκης (46′ Πιστόπουλος), Κουτούσης (78′ Αποστολίδης)

Μακεδονικός : Γουμάγιας, Βόσδου (65′ Ηλιόπουλος), Βοσνιάδης (77′ Παντεκίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Μπουλγκουρίδης, Γαρύφαλος, Κανούλας (85′ Πεχλιβάνης), Διαμαντίδης, Τσουκάνης (76′ Ρίσκος)

ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected