Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-0

Χάρη στον εξαιρετικό Χρήστο Ρόβα, που πέτυχε δύο τέρματα και γενικότερα…αναστάτωσε την άμυνα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, ο Ηρακλής πήρε μια ακόμη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Άρη Παλαιοχωρίου στον Λαγκαδά, ανέβηκε στην πρώτη θέση ισόβαθμος με τους “κιτρινόμαυρους”.

Μπροστά σε λίγους θεατές, που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο, ο Γηραιός ξεκίνησε δυνατά και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο έλειψε η αποτελεσματικότητα και σε συνάρτηση με την καλή αμυντική λειτουργία των Ημαθιωτών, το σκορ στο πρώτο μέρος παρέμεινε στο 0-0.

Στο διάστημα αυτό, ο Ηρακλής είχε δοκάρι στο 9′ σε σουτ του Πτηνόπουλου ενώ γενικότερα είχε την κατοχή, χωρίς όμως τη σπουδαία ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, “έλαμψε” και πάλι ο Χρήστος Ρόβας. Στις δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν σε ελάχιστα λεπτά (στο 49’ και στο 54’) σκόραρε ισάριθμες φορές και «κλείδωσε» για την ομάδα του μία ακόμα πολύτιμη νίκη.

Μετά από εκείνο το σημείο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τον Φίλιππο να προσπαθεί με γεμίσματα κυρίως ή με στημένα, να απειλήσει την εστία του

το φιλμ της αναμέτρησης (bluearena.gr) :

3΄ Απειλεί ο Ηρακλής με κεφαλιά του Καραντασιάδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

6΄ Ήταν η σειρά του Αντώνη Αθανασίου να απειλήσει με «βολίδα» εντός περιοχής, που έφυγε άουτ.

9΄Ο Πτηνόπουλος έπιασε ένα «καλοζυγισμένο» σουτ από τη γραμμή της περιοχής και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

14΄ Ο Παπαδόπουλος από πλάγια αριστερά μόνος κοντά στη μικρή περιοχή αστοχεί στην εκτέλεση.

24΄ Ο Ρόβας ελίσσεται και δοκιμάζει το πόδι του λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, αστοχώντας.

35΄Πλασέ του Μυλωνά εξουδετέρωσε ο Βοσνιάδης.

37΄ Ο Παπαδόπουλος αποτυγχάνει και εκείνος να πλασάρει τον Καρακούτση, που αποκρούει με τα πόδια.

41΄ Ο Καρακούτσης επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα καθώς «βγάζει» εντυπωσιακά κεφαλιά του Παντελή Αθανασίου.

42΄Και πάλι ο Καρακούτσης εντυπωσιακός σε απόκρουση κεφαλιάς του Καστριτσέα.

49΄ΓΚΟΛ! Ο Ρόβας βρίσκει και πάλι τον δρόμο για τα δίχτυα, όταν μετά από ενέργεια του Παπαδόπουλου και άλλη μία εξαιρετική ασίστ του «κυανόλευκου» σέντερ φορ προς τον τοπ σκόρερ της ομάδας, από κοντά κάνει το 1-0.

54′ ΓΚΟΛ! Πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, αλλά όχι με συνδυασμό. Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να απειλήσει με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Ρόβα, ο οποίος από κοντά (και πάλι) δεν δυσκολεύεται για το 2-0.

78΄Ωραία ενέργεια του Κρυστάλλη, που βγάζει για τον Πτηνόπουλο, ο οποίος πλασάρει, αλλά αστοχεί.

δείτε ολόκληρο το παιχνίδι ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ηρακλής : Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (74΄ Κριτσιάνης), Π. Αθανασίου (46΄ Κρυστάλλης), Α. Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (46΄ Γκουτσίδης), Παπαδόπουλος, Ρόβας (63΄ Μούδιος).

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Πιπιλιάρης, Κωτσιόπουλος, Πέικος, Αργυρίου (63΄ Τάχος), Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος (85΄ Ταλαίπωρας), Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς (74΄ Κούγκουλα), Μπενίσκος (15΄ Δαδάκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected