Super League 1

Με Κριζμάν στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ! (photos)

Πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (9/12) η ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Μια πολύ σπουδαία νίκη για τους «βυσσινί» η οποία επετεύχθη όπως με τον Λεβαδειακό, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Σάντι Κρίσμαν να πετυχαίνει το υπερπολύτιμο τέρμα και να χαρίζει τρεις σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του.

Ένα παιχνίδι το οποίο στο πρώτο μισό ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κατοχή μπάλας, ενώ ανέβαζαν στροφές όσο περνούσε η ώρα και ήταν καλύτεροι των «βυσσινί», έχοντας ένα δοκάρι και μια μεγάλη ευκαιρία. Από την άλλη η ΑΕΛ προσπαθούσε να φανεί απειλητική δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε δικαίως για πέναλτι σε χέρι του Λισγάρα με τους «βυσσινί» να έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 με τον Μασούρα, ενώ η Ξάνθη κοιτούσε κυρίως να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας, βγαίνοντας παράλληλα και μπροστά για το γκολ, έχοντας μάλιστα δεύτερο δοκάρι. Όμως η τελευταία λέξη ανήκε στην ΑΕΛ η οποία πέτυχε σε «νεκρό» χρόνο το τέρμα της νίκης και έφτασε τους 17 βαθμούς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (63’ Περόνε), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (84’ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Κρίσμαν.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σιλά, Ρότσε (78’ Φασίδης), Ντε Λούκας (87’ Σβάρνας), Φλίσκας, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Κίκε (57’ Ορφανίδης), Γέντρισεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected