Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Τρομερή κομπίνα σε κόρνερ από την Κ15 του Παναθηναϊκού! (vid)

Ένα εκπληκτικό σε σύλληψη και εκτέλεση γκολ έχει πετύχει η Κ15 του Παναθηναϊκού σε ματς της Super League κόντρα στον Ατρόμητο. 

Όπως αναφέρει το Sport24, η δουλειά που γίνεται φέτος στα τμήματα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα των πράσινων καθώς και στα τρία πρωταθλήματα της Super League Σουρωτή και σε 29 αναμετρήσεις δεν έχουν ούτε μια ήττα.

Οι παίκτες του τριφυλλιού όμως δεν είναι απλά αήττητοι αλλά παίζουν και πολύ καλό ποδόσφαιρο βγάζοντας εξαιρετικές φάσεις. Γκολ για χάι λάιτ που αν τα βλέπαμε από κάποια άλλη ακαδημία του εξωτερικού θα γραφόντουσαν ύμνοι.

Ένα απ’ αυτά επετεύχθη από τα παιδιά της Κ15 του Παναθηναϊκού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και στη διάρκεια της 5ης αγωνιστικής όπου οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 4-1 του Ατρόμητου εκτός έδρας.

Το τριφύλλι είχε κερδίσει κόρνερ από τα δεξιά. Ο Πουλάκης ανέλαβε την εκτέλεση του, ο Πορφυρόπουλος αρχικά άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και εν συνεχεία το ίδιο έκανε και ο Φρόκου ανοίγοντας και αυτός τα πόδια του.

Τότε ήρθε από πίσω ο Κωστόπουλος και με πλασέ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Ατρόμητου ολοκληρώνοντας μια πολύ ωραία φάση. Μια φάση που είναι δουλεμένη στην προπόνηση των πράσινων από τον τεχνικό της ομάδας Θωμά Μαυρουδή και τους παίκτες του.

Δείτε το βίντεο με την πανέμορφη κομπίνα:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected