Κατηγορίες
Super League 1

Δεν σταματά πουθενά ο Αστέρας!

Άνετο, αεράτο πέρασμα του Αστέρα Τρίπολης από τη Ριζούπολη, όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή το Νίκο Καλτσά, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε ασίστ για το τρίτο, νίκησε τον Απόλλωνα με 3-1, φτάνοντας στις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και στους 21 βαθμούς στη βαθμολογία.

Μπορεί ο Απόλλωνας να ξεκίνησε τον αγώνα πιέζοντας και έχοντας την κατοχή, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Ανιέτε στο 8’, ο Αστέρας ήταν αυτός που κυριάρχησε στη συνέχεια με τον Ίγκορ να κάνει το σουτ στο 19’ και τον Κύργια να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ και να εξαργυρώνει την υπεροχή του στο 20’ όταν ο Τόνσο εκτέλεσε φάουλ, ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έδωσε ασιστ στον Καλτσά, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Αστέρα μπροστά στο σκορ, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα και να φτάσουν στην ισοφάριση με ατομική προσπάθεια του Αλμπάνη στο 51’.

Η αλλαγή στα δεδομένα του αγώνα δεν πτόησε τον Αστέρα, που με σωστή διαχείριση του αγώνα κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 70’ , όταν ο Ισνάλντο έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καλτσά, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μιχάλης Μανιάς με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Τσόβιτς για να κάνει το 1-2.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Νίκος Καλτσάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, νίκησε στη μονομαχία το Μπιτζιμίν και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσόβιτς διαμορφώνοντας το 1-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσόβιτς, Κοντοές (75’ Μάτσι), Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Χουάρες (81’ Κιταμπάλα), Αλμπάνης, Ανιέτε, Κονέ, Ελμπάζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (87’ Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (58’ Ισνάλντο), Μανιάς (77’ Τσουκαλάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected