Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας 1-0

Εκ των πραγμάτων, το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων είχε τον χαρακτήρα του τελικού για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και τελικά αυτό λειτούργησε θετικά για τους “πράσινους” της Ημαθίας!

Το γκολ του Γιώργου Κίτσα στο 55′ ήταν αυτό που “έσπασε” το σερί των έξι συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη (5 ήττες και μία ισοπαλία), με αποτέλεσμα να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο “πράσινο” στρατόπεδο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, λίγες μέρες μετά την εξοντωτική ποινή των τριών ετών αποκλεισμού για τον προπονητή Φώτη Αλεξίου, μετέβη στην Ημαθία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφερε και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, υποχώρησε στην 11η θέση.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, στοιχείο όμως που λίγο ενδιέφερε τις δύο ομάδες, που ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο, θα ξεχαστεί σίγουρα, ένα διάστημα στο οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος είχε μεν την υπεροχή, χωρίς όμως τις σημαντικές φάσεις και τον ΑΟ Καρδίας να κρατά σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Το δεύτερο μέρος όμως άρχισε ιδανικά για τους “πράσινους” του Γιώργο Ντάμτσιου και συγκεκριμένα στο 55′ όταν ο Παρσόπουλος δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γιώργος Κίτσας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και αιφνιδίασε τον Παναγιωτίδη ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βασιλειάδης, με τον ρέφερι της συνάντησης να κρίνει ως επικίνδυνο παίξιμο τη διεκδίκηση της μπάλας από τον Γιώργο Κίτσα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε πιο εύκολο το έργο του Μέγα Αλέξανδρου, ο οποίος διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και παρά το ρίσκο που πήρε ο ΑΟΚ (με τις αλλαγές από τον πάγκο) το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, αποβλήθηκε ο Γιώργος Κίτσας ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (13/12) με αντίπαλο τον Μακεδονικό, ενώ ο ΑΟ Καρδίας υποδέχεται στην έδρα του τον Αλμωπό Αριδαίας.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Κίτσας Λ., Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κουκουράκης (90′ Τερζής), Παρσόπουλος (72′ Λαγδάρης), Ζωγράφος (81′ Βλάχος), Κίτσας Γ., Καπετάνος (78′ Ποτουρίδης)

ΑΟ Καρδίας : Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης (81′ Χότζα), Πολύζας, Καρυδόπουλος (65′ Τσελέπης), Ξανθόπουλος, Τσατσαρώνης, Δημητρακόπουλος (79′ Γιαννιώτης), Νικολόπουλος, Μανιός (65′ Βελισσάρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected