Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Νίκη στην πρεμιέρα Γράφα!

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός υπέστη… μπλακ άουτ στον αγώνα με τη Σπάρτη χάνοντας απρόσμενα με σκορ 2-0 στα Περβόλια! Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε μια κακή απόδοση, με συνέπεια να το πληρώσει ακριβά.

Έτσι, ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ήλπιζαν ότι θα επέστρεφαν στις νίκες, ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο γι’ αυτούς. Το γκολ για τη Σπάρτη στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι… βραχυκύκλωσε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που στην επανάληψη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα στο 82ο λεπτό να δεχθεί και ένα δεύτερο τέρμα από τον Μπαρέττα που σκόραρε με σουτ μετά από κεφαλιά του Γουόρντεν.

Καθοριστικό σημείο του ματς για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ήταν η αλλαγή μόλις στο 25ο λεπτό του Ξύδα, που τραυματίστηκε, αφήνοντας τη θέση του στον Νικόλτση.

Δυστυχώς, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν είχε ειδικότερα στο β’ ημίχρονο την απόδοση έτσι ώστε να φτάσει στο 1-1, που σίγουρα θα του έδινε πιθανότητες ακόμα και να πάρει τη νίκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας (46′ Βρεττός), Τόλι, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Μεγαρίτης, Λεμονής, Ξύδας (25′ λ.τρ. Νικόλτσης), Λέο (63′ Ντάγκρας).

Σπάρτη (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Κατσίκης (28′ λ.τρ. Παναγιώτου), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Ράντι (90+3′ Γραικός), Ράνος, Μπέλης (56′ Γουόρντεν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected