Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Στις φλόγες «τυλίγεται» η Τούμπα καθώς το απόγευμα της Κυριακής (10/12) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια) είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους, σε μια ακόμη απολαυστική βραδιά!

Για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί αντίπαλο στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του. Ο επεισοδιακός περσινός τελικός του Κυπέλλου είχε αφήσει… σημάδια και τη φετινή περίοδο και για τον λόγο αυτό, τα προηγούμενα εντός έδρας ματς των «ασπρόμαυρων» ήταν «κεκλεισμένων των θυρών».

Όμως, το απόγευμα της Κυριακής (10/12) οι θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν κανονικά και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που φάνηκε και από την… τρέλα τους στην διάθεση των εισιτηρίων. Μάλιστα, σ’ ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οι οπαδοί του «Δικέφαλου» θα επιστρέψουν στις εξέδρες του γηπέδου του συλλόγου, μετά το περσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα play offs, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-2 και άφησαν εκτός Champions League τους Θεσσαλονικείς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected