Football League

“Ξέσπασε” ο ΑΟΤ! (photos)

Αυτή τη φορά τα Τρίκαλα πήραν το τρίποντο το οποίο ήταν μάλιστα το πρώτο εντός έδρας καθώς οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3-1 του Απόλλων Λάρισας για την 7η αγωνιστική της Football League.

Και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον Τσιλούλη, με το γκολ να φέρνει αρκετές αποδοκιμασίες ωστόσο με την είσοδο του Ζγκούρι ο ΑΟΤ έγινε πιο επιθετικός και με 3 γκολ κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 16΄όπως είπαμε ο Τσιλούλης με σουτ έγραψε το 1-0, ωστόσο στο 37΄όμως ο Ζγκούρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη ο Τόμιτς με εκπληκτικό φάουλ στο 65΄πέτυχε το 2-1 ενώ στο 72΄και πάλι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός των Τρικάλων, έφυγε απέναντι από τον Φιρινίδη και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

 Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Ντίνας (77΄Μπουντόπουλος), Καπός, Τόμιτς (86΄Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (32΄Ζγκούρι)

Απόλλων Λάρισας: Φιρινίδης, Σκούπρας (87΄Ιβανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος (73΄Σουλίδης), Μαυριάς (65΄Βουτσιάς), Ζαχινίδης, Τσιλούλης, Χατζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected