Κατηγορίες
Football League

Υπάρχει… σφυγμός στο Αιγίνιο!

Ο Αιγινιακός ήταν ανώτερος και επικράτησε 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Όπως αναφέρει το FL News, οι γηπεδούχοι σημείωσαν τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους και πήραν βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας. Από την άλλη, ο Καραϊσκάκης ηττήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από την Άρτα. Σκόραραν για τον Αιγινιακό ο Δωματάς (65’) και ο Γιαζιτζόγλου στο 95’ με πέναλτι. Τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Μέλκα.

Ανώτερος ήταν ο Αιγινιακός στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Σοφιάνη στο 17’ και τον Δωματά στο 30’, ενώ ο Καραϊσκάκης απείλησε με τον Δημητριάδη στο 28’ και 39’. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους έχοντας διαδοχικές φάσεις με τους Δωματά (40’), Τσολακίδη (41’), Πολύζο (43’) και Ζούρκο (44’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στην πρώτη της ουσιαστική φάση με σκόρερ τον Δωματά στο 65’. Δεν απειλήθηκε από τον Καραϊσκάκη και στο φινάλε του αγώνα, στο 93’, κέρδισε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μέλκα στον Γκατσολάρι.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 93’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου σημειώνοντας το 2-0.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος (71’ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Γκατσολάρι, Τσολακίδης (85’ Προσκυνητόπουλος), Δωματάς (82’ Αντωνιάδης), Σοφιάνης, Πολύζος, Ζούρκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (82’ Γούλας), Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης (73’ Ευαγγέλου), Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας, Κυριάκης (46’ Γυφτοκώστας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected