Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παρασέρνει όποιον βρίσκει στο διάβα της… (vid)

Σαν… τρελό φορτηγό! Η Σίτι συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα, φτάνοντας σε μια ακόμη εμφατική νίκη 4-0 στην έδρα της Σουόνσι και τις 15 σερί στην Premier League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για μια σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Όπως αναφέρει το SDNA, τα τελευταία 4 ματς μεταξύ της Σουόνσι και της Σίτι στο «Λίμπερτι» είχαν προσφέρει συνολικά 17 γκολ, δηλαδή μέσο όρο 4,3 ανά αγώνα. Η τρομερή ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην πετύχει με εμφατικό τρόπο ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ στο αγγλικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ακόμη μια «τεσσάρα»! Σίλβα (27′, 52′), Ντε Μπρόινε (34′) και Αγουέρο (85′) αξιοποίησαν μονάχα τις τέσσερις από τις αρκετές περισσότερες ευκαιρίες των «Πολιτών» στο ματς αυτό, φτάνοντας έτσι τις 15 σερί νίκες στην Premier League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για μια μονάχα σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα! Έτσι, η Σίτι άφησε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας την Άρσεναλ του 2002 με τις 14.

Ταυτόχρονα, ο Γκουαρδιόλα είναι πλέον ο προπονητής που κατέχει το συγκεκριμένο αποκλειστικό ρεκόρ στα 3 από τα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (σ.σ. 19 σερί στη Γερμανία με τη Μπάγερν και 16 στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα.

βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected