Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ψάξτε τον δεύτερο στη Bundesliga! (vid)

Ο Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος ever για τους Βαυαρούς με γκολ σε οκτώ σερί εντός ματς και τους οδήγησε στο 1-0 επί της Κολωνίας

Για το ποιος θα πάρει και φέτος τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει απορία. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο, αν και κόντρα στην ουραγό Κολωνία δυσκολεύτηκε κάπως περισσότερο απ’ ό,τι θα φαντάζονταν οι οπαδοί της. Δεν γκάζωσε σε μεγάλα σημεία του αγώνα, αλλά ο Λεβαντόφσκι ήταν ξανά πιστός στο ραντεβού του, για να την οδηγήσει στο 1-0 και να την κρατήσει στο +9 από την 2η θέση.

Χρειάστηκε να φτάσουν στο 60′, για να βρουν δίχτυα οι Βαυαροί, αλλά ο Λέβα που σκόραρε στο 53ο παιχνίδι του σε ισάριθμα παιχνίδια σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπάγερν που πανηγύρισε για 8ο διαδοχικό εντός αγώνα στο πρωτάθλημα. Τέτοιο επίτευγμα δεν είχε πιάσει ούτε καν ο θρυλικός Γκερντ Μίλερ. Τεράστια η επέμβαση του Χορν στο φινάλε στη σουτάρα του Χάμες Ροδρίγκες και του Στάρκε που στο 87′ έσωσε τους γηπεδούχους. Για τους ηττημένους η αποτυχία ήταν αναμενόμενη και μόνο με θαύμα θα σωθούν, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=m_fPoqWWm8I

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected