Football League

Σημάδια… εκκαθάρισης στην ομάδα, τέλος και ο Φουσού!

Η… εκκαθάριση στον Πανσερραϊκό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ξεκίνησε νωρίς, καθώς μετά τον Βασίλη Χατζηδίμπα και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Φουσού ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το serressport, ο 25χρονος Γαλλοκονγκολέζος χαφ, για τον οποίον δόθηκε «μάχη» το καλοκαίρι για να πειστεί να μείνει, καθώς είχε συμβόλαιο μέχρι και τον Ιουνίο του 2018, φαίνεται πως δεν έπεισε τον Περικλή Αμανατίδη στις ευκαιρίες που του έδωσε και απομένουν τα τυπικά για την λύση του συμβολαίου του, έχοντας να επιδείξει κυρίως την «εμμονή» του στις κίτρινες κάρτες, ενώ είχε αποβληθεί και στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Φουσού είχε 7 συμμετοχές την φετινή σεζόν και 27 πέρυσι, ενώ φημολογήθηκε ενδιαφέρον για τον παίκτη και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά και να κερδίσει την παραμονή του.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς την έξοδο και ο Jessy Lando Fusu. Μετά από συζητήσεις που είχε ο παίκτης με τον τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για την συνέχεια και απομένουν κάποια τυπικά για την συναινετική λύση του συμβολαίου του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected