Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Το καθοριστικό ματς των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και οι υποχρεώσεις των άλλων τμημάτων

Την πρωτοπόρο Προοδευτική Περάματος υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα ο Αγροτικός Αστέρας, στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου προετοιμάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για την κυριακάτικη (17/12, 15.00) αναμέτρηση και ευελπιστεί πως με τη βοήθεια του κόσμου, θα έρθει η νίκη η οποία και θα φέρει τις “πράσινες” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γωγώ Τσούκα θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα καθώς ο τραυματισμός της στο ματς με τις Νεφέλες θα την αναγκάσει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ η Μαρία Στρίμπα δεν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά.

δείτε εδώ τη βαθμολογία

Οι υποχρεώσεις των άλλων τμημάτων του Αστέρα :

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 17/12/2017 στις 15:00 στο γήπεδο της Πατρίδας με την αντίστοιχη τοπική ομάδα, για την 9η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το Σάββατο 16/12/2017 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου με τα αντίστοιχα τμήματα της τοπικής ακαδημίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09:15 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Η μετακίνηση των τμημάτων θα γίνει με λεωφορείο με αναχώρηση στις 09:30 και όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή.

Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected