Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συμφωνία της ΑΕ Καρίτσας με τέσσερις παίκτες

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας, αναφορικά με το ισόπαλο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Καμπανιακό.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως η προσπάθεια για την παραμονή συνεχίζεται αμείωτη, ενώ έκανε γνωστό πως υπάρχει κατ αρχή συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά :

“Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε τον Καμπανιακό στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας παρατάχτηκε στο γήπεδο με πολλές απουσίες, πάλεψε με αγωνιστικότητα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, στο τέλος όμως μοιράστηκε το βαθμό με το αξιόμαχο σύνολο του Καμπανιακού.

Το τέλος του 1ου γύρου βρίσκει την ομαδα μας με 10 βαθμούς, γεγονός που δεν αντικατοπτρίζει το παρόν και την αγωνιστικότητα των παικτών μας.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας, σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή μας Μιχάλη Ζιώγα, έχει ήδη δρομολογήσει τη μεταγραφική ενίσχυση, έχοντας έρθει σε προσυμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές. Άλλωστε είναι δεδομένη η διάθεση και η αισιοδοξία για την εκπλήρωση των φετινών στόχων, που είναι η παραμονή στην Γ’ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected