Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Ιάλυσος Ρόδου – Διαγόρας Ρόδου 1-0

Χάρις το γκολ του Γιώργου Δελαπόρτα, ο Ιάλυσος επικράτησε του Διαγόρα με σκορ (1-0) για την 10η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στους 14 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος από τον Διαγόρα, πήρε την κατοχής μπάλας και ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Διαγόρας πάντως ήταν αυτός που απέιλησε πρώτος με το σουτ του Παυλίδη να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν το κέντρο και στο 13’ έχασαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν μετά από γύρισμα του Σταυλά, ο Σπάρταλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στεφανάκου.

Η υπεροχή των «τοξοβόλων» καρποφόρησε στο 26’ όταν και πάλι από γύρισμα του Σταυλά και λάθος στην άμυνα των «κυανέρυθρων» ο Δελαπόρτας βρέθηκε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Ο Διαγόρας κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φανεί απειλητικός. Οι αλλαγές του Νίκου Παντέλη δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο news12

Συνθέσεις

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης (78′ Νικήτας), Δήμας, Ρεκλείτης, Φαβάλι (90′ Μαντικός), Δελαπόρτας, Σπάρταλης (63′ Μπεγκλετζής), Βλάχος (82′ Χριστόφ).

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου (47′ Χειμωνέττος), Ρούνιτς (86′ Κιοσέογλου), Προβατίδης, Βελέτης, Σκάρος (56′ Ούγκο), Παυλίδης, Γεωργίου, Βελλίνης (77′ Παναγιωτίδης), Σουάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected