Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε η Τότεναμ σταμάτησε την…αρμάδα! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι βελτίωσε ακόμη περισσότερο το απόλυτο ρεκόρ της Premier League, καθώς έφτασε τις 16 σερί νίκες, επικρατώντας 4-1 της Τότεναμ.

Δεν έχει αντίπαλο η Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, καθώς νίκησε άνετα την Τότεναμ στο “City of Manchester” με 4-1 και βελτίωσε το μεγαλύτερο σερί νικών στην Premier League σε 16.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Ιλκάι Γκιουντογάν στο 14′ και… καθάρισε το ματς στο 70′, με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα.

Στο 80′ και στο 90′ βρήκε δίχτυα ο Ραχίμ Στέρλινγκ και πλέον με 11 γκολ είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ είχε χάσει πέναλτι ο Γκαμπριέλ Ζεζούς στο 75′ και το 93′ μείωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν για το τελικό 4-1.

Συνθέσεις

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Οταμέντι, Μανγκαλά, Ντελφ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Γκιουντογάν (83′ Φόντεν), Στέρλινγκ, Λερουά Σανέ (85′ Μπερνάρντο Σίλβα), Αγκουέρο (58′ Γκαμπριέλ Ζεζούς).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (89′ Μπεν Ντέιβις), Μουσά Ντεμπελέ, Έρικσεν, Γουίνκς, Άλι (84′ Μουσά Σισοκό), Σον Χέουνγκ-Μιν (77′ Λαμέλα), Κέιν.

Manchester City vs Tottenham Hotspur (4-1) Highlights & Goals | Premier League | 16/12/2017 by footbie.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected