Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Με σπουδαία ματς “κλείνει” το 2017! (pregame Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, 9η αγωνιστική)

Τελευταία “στροφή” για το πρωτάθλημα της Α2 στην ΕΠΣ Ημαθίας και με την αυριανή 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και στους δύο ομίλους.

Στον 1ο όμιλο, ο Φίλιππος Μελίκης έχει ανακηρυχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα, ενώ με τη διαφορά των 9 βαθμών από την τρίτη θέση, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της μίας από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Η ομάδα του Θοδωρή Τέγου θα αγωνιστεί αύριο στον Λουτρό, κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας Ολυμπιακό κι αν επικρατήσει, θα έχει το απόλυτο στις νίκες σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που υπέστη την πρώτη του ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη Μελίκη, θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στο Παλαιό Σκυλίτσι, κόντρα στον πάντα μαχητικό Άρη.

Δύσκολη έξοδος και για τον Εθνικό Κλειδιού, που θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αν θέλει να περάσει με νίκη από τον Σχοινά, ενώ στο Νεόκαστρο Αχιλλέας και ΠΑΟ Παλατίτσια θα αγωνιστούν με φόντο τη βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει του δύσκολου δεύτερου γύρου.

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου συμπληρώνει η αναμέτρηση στον Σταυρό, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Αλιάκμονα Νησελίου.

Στον 2ο όμιλο, ΑΟ Μαρίνας και Ολυμπιακός Νάουσας συγκρούονται στην έδρα των “οράνιε” και θέλουν αμφότεροι τη νίκη για να αναδειχτούν πρωταθλητές χειμώνα, δεδομένου πως η πρωτοπόρος Ελπίδα Μονοσπίτων έχει ρεπό.

Ντέρμπι και στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα (και στους “κιτρινόμαυρους” ένας σοβαρός τραυματισμός και συγκεκριμένα του Σταύρου Παπαδόπουλου, που συγκρούστηκε με το δοκάρι και χρειάστηκε ράμματα) θα υποδεχτεί τον ισόβαθμο Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τέλος, ματς με φόντο την παραμονή στη Ραχιά, με τον Εθνικό να κοντράρεται με τη Δόξα Νάουσας ενώ στην Παναγιωπούλα, ο Αριστοτέλης Νάουσας θα αγωνιστεί με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (17/12 – 15.00) :

1ος όμιλος

Ολυμπιακός Λουτρού – Φίλιππος Μελίκης

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αγρ.Αστ.Πλατέος

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Θύελλα Σταυρού – Αλιάκμων Νησελίου

ΑΕ Σχοινά – Εθνικός Κλειδίου

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΟ Μαρίνας – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΣ Πατρίδας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Εθνικός Ραχιάς – Δόξα Νάουσας

Αριστοτέλης Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected