Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μπεν!

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει, την καριέρα του ο επιθετικός του Ολυμπιακού Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα βρεθεί στο Βελιγράδι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime ο 28χρονος σέντερ φορ από τις Κομόρες θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Εντός της εβδομάδας ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί στο Βελιγράδι, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Όσον αφορά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα αυτή είναι της τάξεως των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, για συμβόλαιο τριών χρόνων, με το ένα εκατομμύριο να είναι οι εξασφαλισμένες απολαβές και τα υπόλοιπα χρήματα να δίνονται με την μορφή μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων.

Η εν λόγω προσφορά καλύπτει τον παίκτη, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να βρεθεί στην Σερβία. Στα θετικά για τον ίδιο το γεγονός ότι θα συνεργαστεί, εκ νέου με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το κοινό τους πέρασμα από τον Πανιώνιο.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό θα πάρει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για την παραχώρηση του παίκτη έξι μήνες πριν από την λήξη τη συνεργασίας του μαζί του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected