Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – ΑΕ Καρίτσας 2-2 (vid)

Οι κυανόλευκοι πλήρωσαν τα λάθη τους και η ισοπαλία 2-2 με την ΑΕ Καρίτσας τους κόστισε την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι απουσίες, τα αμυντικά κενά που εκμεταλλεύτηκε ο Κυρτέγος και η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια έφεραν δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ηρακλή. Μαζί με τη νίκη του Άρη Παλαιοχωρίου ήταν και ο λόγος της απώλειας της πρώτης θέσης.

Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την τύχη και την ικανότητα να προηγηθεί στην πρώτη του καλή ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ήταν, όμως, φανερό πως οι απουσίες επηρέαζαν την απόδοσή του και δημιουργούσαν… κενά σε άμυνα και επίθεση. Ένα από αυτά τα κενά εκμεταλλεύτηκε ο Κυρτέγος στο 20’ και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη είχαν τη διάθεση, δημιουργούσαν ευκαιρίες αλλά τα κενά παρέμειναν και ο Ηρακλής τα πλήρωνε. Ο Κυρτέγος ήταν και πάλι αποτελεσματικός στο 57’ και έδωσε το προβάδισμα στην Καρίτσα. Ήταν μια εντυπωσιακή εξέλιξη κόντρα στη νροή του αγώνα.

Ο Ηρακλής, όμως, αντέδρασε και έξι λεπτά αργότερα ισοφάριση με τον Κρυστάλη. Η πίεση των κυανόλευκων συνεχίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευκαιρίες χάθηκαν και για τις δύο ομάδες με καλύτερη όλων αυτή για την Καρίτσα στο 93’ με τον Κρυστάλη αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected