Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α-Β-Γ Εθνική

Μεγάλα ψυχικά αποθέματα από τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας! (photos)

Μια πολύ σπουδαία εμφάνιση και ένα εξίσου εξαιρετικό αποτέλεσμα, είναι αυτά που κρατούν τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο σημερινό παιχνίδι με την Προοδευτική Περάματος.

Κόντρα σε μια ομάδα που είχε 16 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό και την Λισγάρα να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, οι “πράσινες” του Γιάννη Γιάννου αντιπαρέταξαν δύναμη και πάθος, με αποτέλεσμα παρά τα χίλια μύρια προβλήματα (εκτός για μεγάλο διάστημα τη Γεωργία Τσούκα, τη Στρίμπα να αγωνίζεται εξ ανάγκης και με μπανταρισμένο πόδι και την Έλλη Μουρατίδου να τραυματίζεται στο 88′) να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή και να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων απέδειξε στο πρώτο μέρος πως δίκαια συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας και με το τέρμα της Μήτα στο 24′, πήρε το προβάδισμα στο σκορ και φάνηκε πως είχε τα φόντα να περάσει και από την έδρα του Αστέρα.

Οι γηπεδούχες όμως, με το πείσμα και τον εγωισμό που έχουν δείξει πάμπολλες φορές στο παρελθόν, κατάφεραν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και αφού προειδοποίησαν στο 39′ με το οριζόντιο δοκάρι της Κιουτάχιαλη, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Την αρχή έκανε η Θωμαή Τσούκα στο 46΄, η οποία πέτυχε το πρώτο της τέρμα με την πράσινη φανέλα και για το λόγο αυτό αποθεώθηκε από συμπαίκτριες και φιλάθλους.

Η ισοφάριση ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία των κοριτσιών, που πίεσαν περισσότερο και στο 74′ ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι από αντίπαλη αμυντικό, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει η Παπαδοπούλου, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Οικονομίδη.

Η άμυνα του Αγροτικού Αστέρα σε συνδυασμό με την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας για τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου, που βλέπουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Μάλιστα, η σημερινή νίκη ήταν και η πιο ιδανική…πάσα για τις ίδιες ώστε να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά τη Δευτέρα 25/12 στον ετήσιο χορό του γυναικείου τμήματος του συλλόγου!

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεΐμ, Τσούκα Θ. (72′ Δεληγιαννίδου), Καλαϊτζόγλου, (68′ Τσιοχάρη), Δρενοβιάδου, Μουρατίδου (88’ Σακαλή), Παπαδοπούλου.

Προοδευτική Περάματος : Οικονομίδη, Ντόκου (46’ Γρίβα), Σαμουηλίδου, Αρσένη, Πελεκούδα, Παπαδημητρίου, Λισγάρα, Σκούρου, Υφαντή (85’ Ντόβα), Μήτα, Τσιούρη (72’ Νικολάου).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected