Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής από σήμερα!

Η ήττα του Εθνικού από το Κερατσίνι, έφερε αλλαγή προπονητή στους Πειραιώτες οι οποίοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Νεντίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νεντίδη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος.

Ο κ. Νεντίδης, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη (7/6/1966), ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Παράλληλα, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων, συμμετέχοντας στην ομάδα που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ελπίδων, το 1988.

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ‎(2002-2004) και στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής στον ΠΑΟ Κουφαλίων και στον Καμπανιακό. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού και εν συνεχεία το τμήμα scouting μαζί με Νινιάδη και Μπάντοβιτς επί θητείας Ερνέστο Βαλβέρδε ‎(2007-2009).

Διετέλεσε επίσης βοηθός του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή ενώ στη συνέχεια ανέλαβε βοηθός προπονητή στην Κέρκυρα, δίπλα στον Μπόζινταρ Παντοβιτς. Το 2011 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανίων ενω για 4 χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή, όπως επίσης και πρώτος προπονητής στην Ξάνθη. Τελευταίος σταθμός στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected