Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (1-0) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΔΑΚ Νάουσας, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παραχώρησαν δηλώσεις.

Αναλυτικά :

Ντάμτσιος Γιώργος (Μ. Αλέξνδρος Τρικάλων): «Ήταν μία δίκαιη νίκη για την ομάδα της Νάουσας. Στο πρώτο ημίχρονο μετά το πρώτο εικοσάλεπτο καταφέραμε να κλείσουμε τους χώρους και αμυνθήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να αμυνθούμε με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Νάουσας να κάνει τις ευκαιρίες και να μπορέσει να πάρει μία δίκαιη νίκη. Εμείς πιστεύαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιο διάδρομο να απειλήσουμε, δεν τα καταφέραμε. Η απόδοσή μας δεν ήταν η αναμενόμενη, δεν είχαμε λύσεις και είχαμε ένα θέμα με την ολοκλήρωση των αντεπιθέσεων μας, καθυστερούσαμε πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κάποιες φάσεις. Να συγχαρώ την ομάδα της Νάουσας για την προσπάθειά της και να της ευχηθώ καλή επιτυχία. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένα πράγματα. Κάνοντας έναν απολογισμό του πρώτου γύρου θέλω να πω ότι ήταν θετικός. Στον δεύτερο γύρο έχουμε ένα πρόγραμμα με οχτώ παιχνίδια εντός έδρας και πιστεύω σε καλύτερη πορεία».

Βασίλης Ασλανίδης (ΦΑΣ Νάουσα): «Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, με δύο ομάδες από τον ίδιο Νομό και αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει και να παίρνει αποτελέσματα κι αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι δίκαιη ήταν η νίκη μας, προσπαθήσαμε και στα 90΄. Είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Ήταν μία άξια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, πέρα από τα προβλήματα που μας προέκυψαν την τελευταία στιγμή (σ.σ. πρόβλημα Κωτσόπουλου στο δικέφαλο). Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη προσπάθεια να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς για να είμαστε πιο καλοί στον δεύτερο γύρο. Να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και ό,τι το καλύτερο».

Χρήστος Ζωγράφος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων): «Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Το παιχνίδι θα κρινόταν σε όποια ομάδα έβαζε το γκολ, η Νάουσα έβαλε πρώτη το γκολ και κέρδισε. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, γιατί η Νάουσα ήταν πάρα πολύ καλή και δίκαιο το αποτέλεσμα».

Γρηγόρης Κυζιρίδης (ΦΑΣ Νάουσα): «Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν ανώτεροι του αντιπάλου. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι στο δεύτερο γύρο η πορεία μας θα είναι ακόμα καλύτερη. Καλές γιορτές σε όλους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected