Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Ντινόπουλος στο SDNA : “Ακόμη πιστεύω πως έβαλα γκολ!”

Έγινε το απόλυτο viral των τελευταίων ωρών! Ο επιθετικός της Νάουσας, Νίκος Ντινόπουλος μιλάει στο SDNΑ για τον μυθικό πανηγυρισμό του σε γκολ που… δεν μπήκε και το σοκ που έπαθε όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και λeς ότι δεν μπορεί να έχει συμβεί. Κι όμως! Ό,τι κι αν πει κανείς, δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί ότι πρόκειται για τον πιο μυθικό πανηγυρισμό της δεκαετίας κι αυτό βέβαια επειδή αφορούσε γκολ που… δεν μπήκε ποτέ! Ο Νίκος Ντινόπουλος, στα 21 του χρόνια, δεν θα περίμενε ποτέ ότι θα έκανε τον γύρο του διαδικτύου κατ’ αυτόν τον τρόπο και θα γινόταν το απόλυτο viral των τελευταίων ωρών.

Η ομάδα της Νάουσας επικράτησε με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα Ημαθίας, για τη 15η αγωνιστική του β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής και στο 90ο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε προωθηθεί με σκοπό να βοηθήσει κι αυτός στην προσπάθεια της ομάδας του να ισοφαρίσει. Τότε ο νεαρός στράικερ έγινε κάτοχος της μπάλας και σχεδόν από το ύψος του κέντρου σούταρε προς την κενή εστία.

https://www.youtube.com/watch?v=Z9BMPcTnw3I

Ενώ όλα έδειχναν ότι θα έκανε το 2-0, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έκοψε τη φόρα της μπάλας κι ο αντίπαλος αμυντικός κατάφερε να τη διώξει πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Ο Νίκος Ντινόπουλος ωστόσο με τη σιγουριά ότι θα χριζόταν σκόρερ, πανηγύρισε έξαλλα το… υποτιθέμενο γκολ του, βγάζοντας δύο (!) φανέλες, πριν συνειδητοποιήσει, μετά και τις φωνές των συμπαικτών του, ότι το ματς παιζόταν κανονικά και γκολ δεν είχε μπει ποτέ!

η συνέχεια της συνέντευξης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected