Κατηγορίες
Football League

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη μένοντας στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο – Δοκάρι ο Πλατέλλας, μεγάλη ευκαιρία στο 90 για τους γηπεδούχους!

Τη δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική του απώλεια στο φετινό Πρωτάθλημα της Football League είχε ο Αρης που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Η τελευταία έξοδος του Αρη για το 2017, έκρυβε πολλές παγίδες, καθώς η χαμηλή βαθμολογική θέση του Παναιγιάλειου, σε συνδυασμό με την μαχητικότητα που βγάζουν οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη στην έδρα τους, ανέβαζαν τον βαθμό δυσκολίας του Αρη, σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκόλευε τους “κίτρινους”.

Ολα τα παραπάνω αποδείχθηκαν και στην πράξη, καθώς παρά την υπεροχή τους οι “κίτρινοι”, δυσκολεύτηκαν να “ξεκλειδώσουν” την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Ο Δημήτρης Σπανός, που επέστρεψε… σπίτι του (σ.σ. έχει καταγωγή από το Αίγιο), παρέταξε την ομάδα του με δύο αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μπαργκάν και Τζανακάκης επέστρεψαν στο αρχικό σχήμα, με τους Μπούρμπο και Πασά να μένουν εκτός.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης (68΄Κριστέντο), Γκούφας (78′ Ντέμο), Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (71΄Αρναρέλλης).

AΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν (80′ Καπνίδης), Ιντζόγλου, Παυλίδης (88′ Πασάς), Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

φωτ. από metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected