Κύπελλο Ελλάδος

Δεν…χαμπαριάζει ο Ατρόμητος και ο Βασιλακάκης!

“Αστεράτος” και στην Τρίπολη ο Ατρόμητος που επικράτησε του αήττητου εδώ και έξι ματς, Αστέρα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, οι Περιστεριώτες με σκόρερ τον… δεύτερο συνήθη ύποπτο (μετά τον Αμρ Ουάρντα), Θοδωρή Βασιλακάκη πέρασαν με 1-0 από την Αρκαδία, θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος, εκτός από το πρωτάθλημα δείχνει τα… δόντια του και στη δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας, ειδικότερα στο ματς με τον Αστέρα η διαχείριση του Κάναντι και των παικτών του ήταν εξαιρετική, καθώς προηγήθηκαν νωρίς και στη συνέχεια φρόντισαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Κεντρικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναμφισβήτητα ήταν ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που ξανά με όμορφο τρόπο βρήκε δίχτυα για λογαριασμό της ομάδας του. Ο 29χρονος έφτασε τα 4 γκολ φέτος και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (55’ Ιγκόρ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Μαδίντα (46’ Τόνσο), Ισνάλδο (74’ Δουβίκας), Μανιάς.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (87’ Κυριακίδης), Ντιγκινί (90’+6’ Μενσά), Ουάρντα (90’ Ούμπιδες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected