Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Έπαιξε όσο χρειαζόταν ο Ολυμπιακός στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει στην έδρα του Πλατανιά, επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μποτία και Ανσαριφάρντ και ουσιαστικά “τελείωσε” από τώρα την υπόθεση πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρώτος στο πρωτάθλημα και με το ένα πόδι στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι κλείνει η χρονιά για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες του να φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων από την Πέμπτη (21/12) με την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Ο Πλατανιάς μπορεί να δυσκόλεψε τους “ερυθρόλευκους” στην Κρήτη, όμως βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, αρχικά με τον Μποτία στο 57′ και στη συνέχεια (78′) με τον Ανσαριφάρντ, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (82′ Ζίκο), Παπανικολάου (77′ Πατράλης), Ντικαμονά, Γκρζέλτσακ (54′ Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ουές, Καρυπίδης, Κοροβέσης.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς (84′ Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο (66′ Ανσαριφάρντ), Μάριν (85′ Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected