Football League

Νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Μια πολύ μεγάλη και σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League νίκη πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον Εργοτέλη στο Αλκαζάρ με 3-2 για την 9η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη σε ένα ματς για γερά νεύρα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο έφτασε στη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη εκμεταλλευόμενος και το παίκτη παραπάνω για σχεδόν μια ώρα. Μια νίκη που φέρνει τους Λαρισαίους σε διψήφιο αριθμό πόντων καθώς έφτασαν τους 12 και κλείνουν με θετικό τρόπο το 2017 καθώς αυτό ήταν το τελευταίο ματς του χρόνου.

Κάτω από πολύ κρύο η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Εργοτέλη με τους Κρητικούς στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού να ανοίγουν το σκορ και τον Απόλλωνα να απαντά για το 1-1 του ημιχρόνου σε φάση που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες. Στην επανάληψη μια από τα ίδια με τον Εργοτέλη να προηγείται στην πρώτη αξιόλογη φάση, όμως την λαρισινή ομάδα να φτάνει στην ανατροπή με μεγάλη πρωταγωνιστή τον Σαχινίδη που σκόραρε δις.

η ανάλυση του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας (74′ Καρακατσάνης), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σαχινίδης (90′ Ανδρέου Ι.), Τσιλούλης, Σουλίδης (80′ Ιβανίδης), Χατζής.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Εντιαγέ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Έφορτ (43′ Αγγελόπουλος, 62′ Ιατρούδης), Κάιπερς (80′ Λυδάκης), Σταματάκος, Μπούζας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected