Κατηγορίες
Football League

Πήρε την ισοπαλία με Ρούνει η Βέροια!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις… αποσκευές της έφυγε από το Αιγίνιο η Βέροια, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Αιγινιακό.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» μπορεί να μην έπιασε την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, ωστόσο «μίλησε» η κλάση του Ρούνει Βανκεβάι, ο οποίος χρειάστηκε μια φάση για να κάνει την «ζημιά» στους γηπεδούχους.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, φαινόταν να ελέγχει το ματς και «φωνάζει» για την αποβολή του Τσολακίδη ένα λεπτό πριν από το γκολ της ισοφάρισης, καθώς θεωρούν ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα είναι τουλάχιστον υπεροβολική.

Στον αγωνιστικό τομέα, το πρώτο ημίχρονο πήγε στα… μέτρα της Βέροιας. Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις την εστία του Γιαγκιόζη

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Ζούρκος (78’ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Ουνγιαλίδης (46’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Δόρης (60’ Γιαμόα), Μπλέτσας, Λίταινας (89’ Τσιούχας), Βανκεβάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected