Κατηγορίες
Basket

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού με ανεξάρτητη ομάδα Εδεσσαίων αθλητών

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός στην προσπάθεια του να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας, για την λειτουργία της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Ο αγώνας θα γίνει ανάμεσα στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού και σε ανεξάρτητη ομάδα που θα αποτελείται από αθλητές που στελεχώνουν δύο ανεξάρτητες ομάδες της πόλης μας, τους NEMESIS και τους TEACHERSONICS, που για τους μυημένους στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης μας είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στο αντικαπνιστικό τουρνουά Μπάσκετ, που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας.

Τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα τίθενται στην διάθεση των φιλάθλων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 3 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την λειτουργία της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία που βρίσκεται στην οδό Νικομηδείας 19 στην Έδεσσα.

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι τα παρακάτω:

• GENIUS PC – ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Α., Αρχιερέως Παντελεήμονος 22, Έδεσσα.
• Golden Espresso Bar, Αριστοτέλους 2 Έδεσσα.
• Ιχθυοπωλείο Αφοί Τεντζέρη, Αρχ. Παντελεήμονος 3 Έδεσσα .
• ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ – ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, Φλωρίνης 8, Έδεσσα.

Ο αγώνα ορίστηκε για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας. Θα είναι ένας αγώνας από Εδεσσαίους για Εδεσσαίους και ευελπιστούμε ότι οι συμπολίτες μας, θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας αγοράζοντας ένα εισιτήριο, ώστε να τελειώσει η κατασκευή της στέγης ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, για να παραδοθεί σε αυτούς που πραγματικά την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Πληροφορίες αλλά και διάθεση εισιτήριων στους Καφετζή Κώστα 6934131975, Ψαρίκογλου Χάρη 6936675413 και Αλεξίου Τάσο 6980206161.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected