Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δύο γκολ σε ένα λεπτό και κοντά στην πρόκριση ο Πανιώνιος!

Ο μαχητικός ΟΦΗ πάλεψε στη Νέα Σμύρνη για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε μέσα σ’ ένα λεπτό να πετύχει δύο γκολ και με το τελικό 2-0 να θέσει γερές βάσεις για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να μπουν δυνατά με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη και μόλις στο 3ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Σαββίδη μέσα από την περιοχή το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Πανιώνιος θα συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και θα πίεζε την εναλλακτική ενδεκάδα του ΟΦΗ. Αντίθετα, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Κλείνοντας όλους τους χώρους πάγωσαν τον ρυθμό με αποτέλεσμα για τα επόμενα είκοσι λεπτά όχι μόνο να μην δεχτούν πίεση, αλλά και να είναι αυτοί που παραλίγο να σκοράρουν στο 15ο λεπτό όταν σε μια ωραία αντεπίθεση ο Κουτσιανικούλης μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή ο Μπαντής τον πρόλαβε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος (66′ Παπαγεωργίου), Μπανανά, Γκιοατά, Κόρμπος, Σιώπης (59′ Γεσίλ), Μασούρας, Σαββίδης (71′ Σαραμαντάς), Λάμπρου, Ντουρμισάι

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Παπατόλιος (66′ Πορτουλίδης), Παπαστεριανός, Νάστος (89′ Φαζός), Μάνος, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης), Ογκμπόε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected