Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Καταιγιστική Λαμία, έγινε…χιονοστιβάδα του ΠΑΟ! (photos)

Συγκλονιστική εμφάνιση για την Λαμία που έστησε «πάρτι» πρόκρισης «διαλύοντας» τον Παναθηναϊκό με 4-1 στο χιονισμένο ΔΑΚ.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Πίτι που πέτυχε δυο γκολ και έκανε άνω κάτω την άμυνα των «πρασίνων». Οι Φθιωτοί προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο χάρις στα δυο γκολ του Πίτι και στο αυτογκόλ του Αυλωνίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, μείωσε σε 3-1 με τον Μολίνς, όμως η Λαμία με τον Μπλάζιτς «κλείδωσε» το παιχνίδι και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Αυτή η νίκη δίνει στην Λαμία σπουδαίο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου, βάζοντας παράλληλα θαυμαστικό σε μια εξαιρετική σεζόν για τον Φθιωτικό σύλλογο.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο speaker.gr

Συνθέσεις

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70′ Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56′ Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87′ Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46′ Δώνης), Κουρμπέλης, Τσανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (70′ Μουνιέ), Πίσπας (46′ Μολίνς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected