Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Τριάρα” σε χιονισμένο τοπίο για την ΑΕΛ! (photos)

Το απόλυτο αφεντικό είναι η ΑΕΛ μετά το 3-0 της Πέμπτης (21/12) κόντρα στην Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση έγινε για την φάση των «16» και η ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ένα στο δεύτερο και πήρε σαφέστατο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στα Πηγάδια. Το σημαντικότερο γεγονός είναι φυσικά ότι κράτησε το μηδέν σε ένα ματς κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στο πρώτο μισό η ΑΕΛ κέρδισε κατά κράτος την Ξάνθη παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Το ματς πήγε όπως ήθελε η ΑΕΛ που υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφερε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Ακίνδυνη η Ξάνθη, με εξαίρεση το δοκάρι του Σιλά. Ποδόσφαιρο κατοχής από την ΑΕΛ που πραγματικά εντυπωσίασε στο πρώτο 45λεπτο, ζεσταίνοντας τον κόσμο αυτό το παγωμένο απόγευμα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε στο ίδιο τέμπο απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε απαντήσεις. Το ποδόσφαιρο κατοχής συνέχισε η «Βασίλισσα», δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην άμυνα την Ξάνθης και στο τέλος σημείωσε και το 3-0. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ΑΕΛ πανηγύρισε άλλη μία νίκη για το Κύπελλο αυτή τη φορά.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (89′ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (83’ Μασούρας), Αγκάνοβιτς (77’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (54’ Μελιόπουλος), Λουσέρο (61’ Κάστρο), Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Σιλά, Φασίδης (83’ Κίκε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected