Κατηγορίες
Football League

Παναγιώτης Πλαβούκος : “Χρήματα ούτε για καφέ…”

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Παναγιώτης Πλαβούκος.

Όπως αναφέρει το FL News, ο επιθετικός της Αναγέννησης Καρδίτσας χαρακτήρισε απούσα την διοίκηση ενώ άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Σήμερα μπήκαμε να παίξουμε, καθαρά για τον κόσμο και για αυτό που έχουμε χτίσει μαζί με τον προπονητή μας. Και για πάρτη μας. Δείξαμε ότι είμαστε παλικάρια και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο της Καρδίτσας.

Από κει και πέρα η κατάσταση που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες μέσα στα αποδυτήρια είναι τραγική. Είμαστε απλήρωτοι τρεις μήνες. Είμαστε μόνοι μας. Νομίζω ότι μπαίνω σε ένα ακυβέρνητο καράβι και πάω, χωρίς κανέναν από πίσω. Χωρίς καμία στήριξη. Είμαστε εμείς οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, ο Σωκράτης ο Μπουντούρης που τρέχει πανικόβλητος και άλλοι δύο τρεις που αγαπάνε την ομάδα. Και φυσικά ο κόσμος.

Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει τίποτα. Τα παιδιά οι περισσότεροι είμαστε από άλλες πόλεις. Χρωστάμε ενοίκια. Μας χτυπάνε τα κουδούνια και μας ζητάνε τα χρήματα. Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Πολλοί συμπαίκτες δεν έχουν να βγουν για έναν καφέ στην Καρδίτσα.

Σας τα λέω και ανατριχιάζω. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο αυτής της ομάδας, αλλά εμείς από την πλευρά μας δώσαμε τα πάντα για αυτή την ομάδα. Τιμήσαμε και με το παραπάνω αυτή την φανέλα και θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Θα φύγω αύριο να κάνω γιορτές χωρίς ευρώ αλλά θα φύγω με ψηλά το κεφάλι. Και με αξιοπρέπεια».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected