Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέλος ο Ραχήμ από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Ο νέος σταθμός στην καριέρα του

Δεν θα συνεχίσει στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας ο Αλέξανδρος Ραχήμ, με το πέρασμα του από την ομάδα της Ημαθίας να είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα σύντομο.

O 24χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε σήμερα από τον Πέλοπα Κιάτου, που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, εκεί όπου θα βρει συμπαίκτες τους Τάσο Μανιώτη και Βασίλη Παπαουτσή,

Οι ανακοινώσεις :

«Το δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα του Πέλοπα ενόψει της ενίσχυσης που έχει προγραμματίσει η διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αμπντέλ Ραχήμ, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι 24 ετών (23/02/1993), έχει σημαντική εμπειρία από τη Γ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί με τους Φίλιππο Αλεξάνδρειας (η τελευταία του ομάδα), Παναργειακό, Παναρκαδικό, Καλαμάτα, ΑΕ Σπάρτη, Πανσερραϊκό, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Γλυφάδα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λαυρίου. Έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πελοπα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

«Το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα του Πέλοπα ενόψει της ενίσχυσης που έχει προγραμματίσει η διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για τον Αναστάση Μανιώτη ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πέλοπα και πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα των ερυθρολεύκων στο πολύ ανταγωνιστικό τότε πρωτάθλημα της Δ εθνικής. Τελευταία ομάδα του 22χρονου ποδοσφαιριστή ο Αχιλλέας Φαρσάλων ομαδα Γ Εθνικής στην οποία αγωνιζόταν ως βασικός.

«O Βασίλης Παπουτσής είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Πέλοπα ενόψει της ενίσχυσης που έχει προγραμματίσει η διοίκηση της ομάδας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός. Αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τα χρώματα της Ένωσης Μιδέας και Πανναυπλιακού, στη Γ εθνική αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟ Λουτρακίου, Παναρκαδικού και Παναργειακού όπου έπαιζε το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected