Κατηγορίες
Basket

Τα φιλικά των κοριτσιών του Πιερικού Αρχέλαου και το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ακαδημίας (photos)

Φιλικά πολύτιμων εμπειριών για τα κορίτσια γεννημένα από το 2004 έως και το 2009 του Πιερικού Αρχέλαου στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα υποδέχτηκε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου και μαζί αποχαιρέτησαν για λίγες μόνο μέρες τα “κλειστά”.

Ο σύλλογος, οι προπονητές και οι γονείς ευχαριστούν θερμά τον Πανσερραϊκό για την παραδειγματική υποδοχή και φιλοξενία, ο καλύτερος εορταστικός αποχαιρετισμός!

δείτε φωτογραφίες :

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημίας Πιερικού Αρχέλαου

Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη και φέτος το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου, με την συμμετοχή των αθλητών όλων των τμημάτων και τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών, με το Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης να κατακλύζεται από τους μικρούς αθλητές και τους οικείους τους, μέσα σε μία ζεστή γιορτινή οικογενειακή ατμόσφαιρα !

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με την συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών της Ακαδημίας, όπου έπαιξαν οικογενειακά διπλά με τις αθλήτριες και τους αθλητές των αγωνιστικών ηλικιακών τμημάτων σε ρόλο προπονητών και διαιτητών. Χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ διαγωνίστηκαν και γνωρίστηκαν με τους υπόλοιπους αθλητές.

Στην συνέχεια άπαντες απόλαυσαν τον πλούσιο και απολαυστικό μπουφέ που τους περίμενε, βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα της συμμετοχής τους.

Στην εκδήλωση επίσης βραβεύτηκαν επιλεγμένοι αθλητές του συλλόγου και άλλοι που διαγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Γκατζάς, Νικητής Διαγωνισμού τρίποντων.Έπαθλο: Μπάλα Euroleague CSKA
Θοδωρής Μάρτσης, Νικητής διαγωνιστικού παιχνιδιού knock out.Έπαθλο: Καπέλο Euroleague Maccabi Tel Aviv
Στεργιαννή Καρανικόλα. Νικήτρια διαγωνισμού τρίποντων κοριτσιών.Έπαθλο: Κούπα Euroleague Real Mathrid
Ξανθίππη ΚαρατάσιουΝικήτρια διαγωνισμού Skill Challenge (αγοριών και κοριτσιών).Έπαθλο: Καπέλο Euroleague Olympia Milano
Βραβείο Πολυτιμότερου Συμπαίκτη (MVT) για το μηνα Νοέμβριο, Μιχάλης Τακής
Βραβείο Πολυτιμότερου Συμπαίκτη (MVT) για το μήνα Δεκέμβριο, Μενέλαος Μαλαματίδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected